14 dages fuld returret
med mulighed for ombytning
Fri fragt
Ved køb for mere end DKK 600,-
Tjen penge
Få folk til at bruge DIN rabatkode


Opstartsfasen

Dope Antilope blev startet i sensommeren 2011
i København, hvor fokusset lynhurtigt blev fastlagt – tees og snapbacks, med det let genkendelige logo på. Sortimentet blev kort tid efter udvidet til også at rumme crewnecks, huer mm., og inden længe blev efterspørgslen så stor, at vi nøje håndplukkede nogle af de allerbedste kinesiske fabrikker hvad angår tøj og hovedbeklædning. 

Design, kvalitet & pris
Når du køber et Dope Antilope produkt, bærer du rundt på et dansk produkt, designet i Danmark, men produceret under ordentlige og acceptable forhold på kinesiske fabrikker, hvor arbejderne er yderst professionelle ved symaskinerne. Vi udvælger nøje målene på vores tøj, materialer, former og farver og vi er kompromisløse hvad angår kvalitet. Vi vælger bevidst den bedste kvalitet vores producenter kan tilbyde – også selvom det skal koste lidt mere, og samtidig vil vi altid prøve at holde vores priser så langt nede som overhovedet muligt, for at gøre oplevelsen af et køb af en Dope Antilope vare en smule bedre end normalt. 

Noget for enhver smag
Hos Dope Antilope stræber vi efter at tilbyde tøj og hovedbeklædning til enhver smag. Hvad enten du ønsker et street, casual eller mere klassisk look, er vi sikker på, at du kan finde noget interessant blandt vores produktsortiment, som med tiden naturligvis vil vokse sig større og bredere.

Rejsen
Indtil videre har det hele været en spændende og utrolig rejse! Du kan blive en del af denne rejse ved at købe vores produkter. Når du gør det, støtter du vores udvikling og vores evne til at kunne præstere bedre i fremtiden. Samtidig er du med til at støtte dansk design og mode, og dét er noget vi sætter stor pris på. Du kan også følge vores rejse og vores udvikling hvis du klikker dig ind på vores Facebook side hvor alle nyheder vil være at finde - dvs. kommende produkter, nye sjove tiltag, konkurrencer og meget, meget mere. Hvis du vil følge os i billeder du ikke altid kan finde på vores Facebook side, skal du følge os på Instagram, hvor vores navn er @dopeantilope.