14 dages fuld returret
med mulighed for ombytning
Fri fragt
Ved køb for mere end DKK 600,-
Tjen penge
Få folk til at bruge DIN rabatkode

Snart lancerer vi et helt nyt projekt der går ud på, at man vil kunne oprette en bruger her på siden og få mulighed for at få en tilhørende rabatkode på 10%. Man bestemmer selv hvad rabatkoden skal hedde. Når vi har godkendt din rabatkode, så knytter vi den til din bruger. Herefter gælder det om at få folk til at bruge netop DIN rabatkode - for alle de kroner folk sparer ved at bruge den, ryger direkte ind på DIN konto - klar til brug.

De penge der står på din konto kan ikke veksles til kontant udbetaling, men bruges som rabat på dine køb på vores webshop. Ligeledes kan pengene heller ikke bruges på fragten.
Du kan altså opnå store besparelser eller hvem ved - måske nok til en masse gratis tøj?


EKSEMPEL:

"Mikkel går ind, opretter en bruger og får sin egen rabatkode: "Mikkel10". Han skynder sig at fortælle alle sine venner om Dope Antilope, og at de kan spare 10% ved brug af hans kode. Mikkel går samtidig igang med at lave en Instagram profil, med henblik på at promovere sin egen rabatkode.

Efter 1½ måned har han fået i alt 12 personer til at bruge sin rabatkode, og der står nu 516 kr. på hans konto, da de gennemsnitligt har sparet 43 kr. hver.

Mikkel vælger at købe en crewneck til 450 kr. og efter købet står der stadig 66 kr. på hans konto.
"


COMING SOON!